Skip to main content
circle

„Happy food, czyli człowiek jest tym, co je”

„Człowiek nie żyje, aby jadł, ale je, aby żyć” - niby te słowa Sokratesa są oczywiste, ale często o nich zapominamy, więc tym razem w ramach programu PAYBACK Lifestyle poświęciliśmy więcej uwagi temu, co i jak jemy.

Tematem spotkania był „Happy food, czyli człowiek jest tym, co je”. Poprowadziła je nasza dyrektor marketingu Katarzyna Grzywaczewska, a naszym gościem była pełna energii Anna Zbyszewska-Hryniewicz.

 

???? Podczas rozmowy poruszyliśmy tematy związane ze zdrowym stylem życia, nawykami żywieniowymi oraz gotowaniem, które nawet dla osób unikających kuchni jak ognia, może być całkiem fajnym czasem

???? Było bardzo smacznie, a Ania zainspirowała nas do wprowadzania do naszej kilku diety prostych tricków, dzięki którym np. nawet zwykła kanapka przekąszona w biurze może być pyszną i zdrową przekąską, dającą energię na resztę dnia.

PAYBACK Lifestyle to cykliczny, coroczny programem well-beingowy. W jego ramach organizujemy szkolenia, badania lekarskie, inspirujące spotkania, wyzwania sportowe i regularny dopływ zdrowych poczęstunków ????

Serdecznie dziękujemy za tak pyszną inspirację do tego, aby jeść zdrowo, bardzo wartościowo i przede wszystkim kolorowo!

Najnowsze aktualności

Wsparcie Stowarzyszenia Centruś Niedawno mieliśmy ogromną przyjemność wesprzeć… Czytaj więcej
Data Meet up To właśnie pytanie, które zgłębialiśmy podczas… Czytaj więcej
Bieg dla Fundacji „Dom Dziecka” w Łodzi Dzięki zaangażowaniu 25 pracowników osiągneliśmy… Czytaj więcej
scroll-to-top