Skip to main content
circle

„Happy food, czyli człowiek jest tym, co je”

„Człowiek nie żyje, aby jadł, ale je, aby żyć” - niby te słowa Sokratesa są oczywiste, ale często o nich zapominamy, więc tym razem w ramach programu PAYBACK Lifestyle poświęciliśmy więcej uwagi temu, co i jak jemy.

Tematem spotkania był „Happy food, czyli człowiek jest tym, co je”. Poprowadziła je nasza dyrektor marketingu Katarzyna Grzywaczewska, a naszym gościem była pełna energii Anna Zbyszewska-Hryniewicz.

 

???? Podczas rozmowy poruszyliśmy tematy związane ze zdrowym stylem życia, nawykami żywieniowymi oraz gotowaniem, które nawet dla osób unikających kuchni jak ognia, może być całkiem fajnym czasem

???? Było bardzo smacznie, a Ania zainspirowała nas do wprowadzania do naszej kilku diety prostych tricków, dzięki którym np. nawet zwykła kanapka przekąszona w biurze może być pyszną i zdrową przekąską, dającą energię na resztę dnia.

PAYBACK Lifestyle to cykliczny, coroczny programem well-beingowy. W jego ramach organizujemy szkolenia, badania lekarskie, inspirujące spotkania, wyzwania sportowe i regularny dopływ zdrowych poczęstunków ????

Serdecznie dziękujemy za tak pyszną inspirację do tego, aby jeść zdrowo, bardzo wartościowo i przede wszystkim kolorowo!

scroll-to-top